Redactie Lifestyle Almere

Verhalen van Redactie Lifestyle Almere

Almere Haven is een gezellig dorp. Het oudste stadsdeel van Almere ademt een volstrekt eigen sfeer. Je vindt er bijzondere winkeltjes, die met passie hun verhaal uitdragen. Havenaren, Almeerders en zelfs buitenlui hebben deze pareltjes al ontdekt. Klein maar fijn krijgt een bijzondere betekenis in Almere Haven.
Lees het verhaal
Raymond Weil is één van de weinige onafhankelijke familiebedrijven die elegante, verfijnde horloges voor mannen en vrouwen produceren. De Zwitserse organisatie bestaat veertig jaar en staat momenteel onder leiding van Elie Bernheim, kleinzoon van de oprichter. Raymond Weil opereert vanuit Genève en innoveert voortdurend om haar status als toonaangevende leider binnen de Zwitserse uurwerkindustrie te handhaven.
Lees het verhaal
Vaarwel kleffe boterhammen met pindakaas in een plastic doosje. Goodbye gebutste banaan. Hello lekker lunchen in de stad! Lifestyle Almere stelt met genoegen vast dat de lunch steeds meer aandacht krijgt. We gunnen het onszelf om ook tijdens een drukke dag de tijd te nemen voor een verwenmoment. Bij deze adresjes ben je verzekerd van snelle service, een vers en gevarieerd aanbod, prima prijsjes én een liefdevolle bereiding…  
Lees het verhaal