Redactie Lifestyle Almere

Verhalen van Redactie Lifestyle Almere

Deze zomer hoef je je niet te vervelen. Pak je agenda en save the dates. Laat je inspireren door bijvoorbeeld de muzikale uitjes op bijzondere locaties. We lichten er alvast een paar voor je uit. Dit wil je toch? Heerlijk in je eigen stad genieten van kunst, cultuur en de omgeving. Benieuwd naar wat er deze zomer nog meer te beleven is in Almere? Ontdek àlle uitjes op uitinalmere.nl
Lees het verhaal
Het Yanmar Stadion is de thuisbasis van Almere City FC. Het stadion onderging in de zomer van 2020 een metamorfose. Het sportcomplex groeit zo mee met de sportieve ambities. Maar wist je dat het Yanmar Stadion meer dan alleen een stadion voor voetbal is? Het is een unieke locatie voor tal van evenementen en feestjes in Almere. Van zakelijke bijeenkomsten tot … trouwen op de middenstip!
Lees het verhaal
Almere Haven is een gezellig dorp. Het oudste stadsdeel van Almere ademt een volstrekt eigen sfeer. Je vindt er ambachtelijke winkeltjes, die met passie hun verhaal uitdragen. Ook als het om mode gaat. Havenaren, Almeerders en zelfs buitenlui hebben deze pareltjes al ontdekt. Ook in Almere Haven krijgt klein maar fijn een eigentijdse uitstraling.
Lees het verhaal
Almere Haven is een gezellig dorp. Het oudste stadsdeel van Almere ademt een volstrekt eigen sfeer. Je vindt er ambachtelijke winkeltjes, die met passie hun verhaal uitdragen. Ook als het om vers en gezond eten gaat. Havenaren, Almeerders en zelfs buitenlui hebben deze ‘versgroep’ al ontdekt. Ook in Almere Haven krijgt klein maar fijn een bijzonder smaakvolle betekenis.
Lees het verhaal
Er moet nog veel gebeuren, voordat Floriade straks de steigers van zich afschudt. Maar als iedereen er met evenveel enthousiasme de schouders onder zet als de communicatoren van Floriade, hoeft niemand zich zorgen te maken. Dan is het bouwterrein van nu binnen twee jaar omgetoverd in een wondermooie plek, waar bezoekers uit de hele wereld hun ogen uitkijken.
Lees het verhaal
Almere Haven is een gezellig dorp. Het oudste stadsdeel van Almere ademt een volstrekt eigen sfeer. Je vindt er bijzondere winkeltjes, die met passie hun verhaal uitdragen. Havenaren, Almeerders en zelfs buitenlui hebben deze pareltjes al ontdekt. Klein maar fijn krijgt een bijzondere betekenis in Almere Haven.
Lees het verhaal