Het Weerwater is één van de aspecten die Almere zo bijzonder maken. Het is een geliefde plek voor Almeerders om tot rust te komen of te sporten. Maar het heeft aanzienlijk meer potentie, zag de gemeente. En die kreeg alvast vorm in het Rondje Weerwater.
Lees het verhaal
Het is nooit saai in de binnenstad van Almere. Er is altijd bedrijvigheid en de meest uiteenlopende merken zetten in onze stad hun winkelconcept neer. Onlangs zijn er weer nieuwe opengegaan. Zo ook Rituals. Zij hebben hier al twee panden. Eentje daarvan verruilden ze voor een megavestiging, waarin ze jouw stoutste wellness-dromen overtreffen. Nadat je jezelf in de watten hebt laten leggen bij Rituals, kun je vervolgens je geest verrijken met kunst bij pop-up expo Kunst in Leuk, of jezelf heerlijk verwennen met een van de smakelijke bagels in de nieuwe vestiging van Bagels & Beans in de Schutterstraat.
Lees het verhaal
Almere Haven is een gezellig dorp. Het oudste stadsdeel van Almere ademt een volstrekt eigen sfeer. Je vindt er ambachtelijke winkeltjes, die met passie hun verhaal uitdragen. Ook als het om mode gaat. Havenaren, Almeerders en zelfs buitenlui hebben deze pareltjes al ontdekt. Ook in Almere Haven krijgt klein maar fijn een eigentijdse uitstraling.
Lees het verhaal
De komende maanden gaat naast Station Almere Centrum ook de omgeving flink op de schop. Zodra begin 2022 de laatste bouwvakkers hun spullen hebben gepakt, heeft Almere het station van de toekomst, midden in een prachtig stadspark. Wij werpen alvast een blik in die toekomst.
Lees het verhaal
Almere Haven is een gezellig dorp. Het oudste stadsdeel van Almere ademt een volstrekt eigen sfeer. Je vindt er ambachtelijke winkeltjes, die met passie hun verhaal uitdragen. Ook als het om vers en gezond eten gaat. Havenaren, Almeerders en zelfs buitenlui hebben deze ‘versgroep’ al ontdekt. Ook in Almere Haven krijgt klein maar fijn een bijzonder smaakvolle betekenis.
Lees het verhaal
Almere Haven is een gezellig dorp. Het oudste stadsdeel van Almere ademt een volstrekt eigen sfeer. Je vindt er bijzondere winkeltjes, die met passie hun verhaal uitdragen. Havenaren, Almeerders en zelfs buitenlui hebben deze pareltjes al ontdekt. Klein maar fijn krijgt een bijzondere betekenis in Almere Haven.
Lees het verhaal
We rennen, vliegen en hollen heel wat af vandaag de dag. Daarom is het heerlijk om af en toe een verwenmoment voor jezelf in te ruimen. De beste binnenstad van Nederland herbergt een paar verwenwinkels, die innerlijke en uiterlijke zorg tot kunst hebben verheven. We nemen je graag mee naar Cream Beauticians, Lifestyle Salon & Spa en Rituals.
Lees het verhaal

Categorieën