Over Lifestyle Almere

Van lelijk eendje…

Jaren geleden was Almere nog het lelijke eendje van het land. Menigeen meldde in die tijd dat ‘ie er niet dood gevonden wilde worden; overigens vaak zonder ooit in de stad te zijn geweest… Het inspireerde de initiatiefnemers van Lifestyle Almere. ‘Als jij geen zin hebt om je ogen open te doen, dan doen wij dat wel voor jou’. Gewoon, door de jongste stad van Nederland in woord en beeld te vangen.

… naar hippe stad.

Eerlijk is eerlijk. De Lifestyle Almere-pioniers dachten eerst nog met 8 magazines van elk 100 pagina’s het hele verhaal wel verteld te hebben. Nu, na maar liefst 38 edities van elk ca. 100 pagina’s – dus eh… zo’n 38.000 pagina’s – komen we eigenlijk pas lekker op stoom. We raken niet uitgepraat over de hippe, altijd jongste en enorme groeistad van Nederland.

Skyline_Almere_by_Pavlo_Glazkov

Van, voor en door Almeerders

Iedereen van Lifestyle Almere heeft Almeers bloed. De redacteuren die enthousiast – en op z’n tijd beslist ook kritisch – verhalen over onze stad, onze fotografen die haar schoonheid vastleggen, de designers die het blad haar fraaie vorm geven, en natuurlijk de inspirerende covermodellen. Samen maken we elk kwartaal opnieuw een magazine om trots op te zijn. Net zo trots als op onze stad.