Elke keer als je in de spiegel kijkt of als iemand ernaar vraagt, baal je ervan: uiterlijke onvolkomenheden als littekens, brandwonden, een ontbrekende tepel of nagel, wijnvlekken of een ooievaarsbeet. Kan de medische wereld jou op dat terrein niet (meer) helpen, dan is daar Hulscher Cosmetics. Lifestyle Almere sprak met oprichtster Irma Hulscher, die eerder naam maakte met natuurlijk uitziende permanente make-up (PMU) en high-end verzorgingsproducten. En ooit, op een beursstand, was de schoonheidsspecialist van Madonna haar sidekick…
Lees het verhaal
Almere kent talloze adresjes voor mooie nagels, volle wimpers en beauty behandelingen. Wil je verzekerd zijn van een professionele behandeling, oprechte aandacht voor jouw wensen én het mooiste resultaat? Dan ontvangt Raldy Westening je graag bij haar Beauty Salon Enchanted.
Lees het verhaal
De jaren tekenen vanzelf je gezicht, vaak met fijne lijntjes en soms met diepe fronsrimpels. Je hebt je er maar bij neer te leggen. Of… ga je de strijd aan met behulp van botox en fillers? Waarom kiezen mensen eigenlijk voor rimpel­behandelingen? En hoe voelen ze zich daarna?
Lees het verhaal

Categorieën