Gerrit Jan Groothedde, beter bekend als ‘Eetschrijver’, is freelance culinair journalist. Op zijn blog www.eetschrijven.nl geeft hij (on)regelmatig zijn ongezouten mening over eten en alles wat daarmee samenhangt. Na ‘Weg van de Supermarkt’ en ‘Het Antidieetboek’ schrijft hij momenteel aan een volgend boek.
Lees het verhaal
Yvette van Ree werkt in Almere, bij de VMCA, en woont hier al 20 jaar met haar vriend. Ze heeft twee puberzoons, van wie de oudste inmiddels in Eindhoven studeert. Yvette heeft in de afgelopen twee decennia Almere zien ontwikkelen, is betrokken bij sociale onderwerpen in onze stad en verhaalt daarover in Lifestyle Almere
Lees het verhaal
Eén in het moment. Met omgeving, jezelf en de tijd. Talent kost geen moeite en vraagt geen ruimte. Talent is. Het is niet uitsluitend voorbehouden voor de talentvollen onder ons. Talent kent vele vormen en maten, maar is altijd onmetelijk in schoonheid.
Lees het verhaal
Zoals zij uitsteken boven een zee aan drooggelegd land herinneren hoger gelegen gebieden, de voormalige eilanden Urk en Schokland, ons aan onze geschiedenis met het water. Rij je over de A6, dan zie je de skyline van Almere weerspiegeld in het Weerwater. Niet voor niks heeft de gemeente deze waterplas, met haar ligging in het hart van Almere en de zich daarin bevindende eilanden, gekozen als locatie voor de Floriade Expo 2022. Het Weerwater staat symbool voor de stad en herinnert ons met haar naam aan wat de plek aanvankelijk was: water.
Lees het verhaal

Categorieën