Dé zorg is ónze zorg, schreven we in het vorige nummer van Lifestyle Almere. We moeten beter voor onszelf zorgen, meer zelf organiseren en verder vooruit kijken. En hebben we ondersteuning nodig, dan moeten we vaker een beroep doen op familie, vrienden en buren. De een ziet daarin een verrukkelijke terugkeer naar de burgerzin van weleer, de ander vindt het een onbarmhartige ontmanteling van de zorgstaat.
Lees het verhaal
Sommige mensen hebben ’t goed voor elkaar. Ondanks hun hectische leven hebben ze genoeg vrije tijd om lekker te relaxen in hun stijlvolle buitenkamer. Ze tafelen urenlang met familie en vrienden. Of genieten op hun loungebank van hun tuin, waar iedereen wég van is. Hoe doen ze dat toch?
Lees het verhaal
Deze zomer draait alles om plezierig samen zijn. Met z’n allen buiten eten. Feesten en beesten aan lange tafels en op heerlijke lounge banken. Dus: maak het gezellig voor de lange dagen en zinderende zomernachten, én decoreer er op los. Je terras en balkon mogen weer fun uitstralen. En feestjes? Die vieren we in de buitenlucht!
Lees het verhaal
Almere is een bijzonder waterrijke stad. Niet alleen langs de kustlijn van 42 kilometer is van alles te doen voor watersport- en natuurliefhebbers. Almere heeft ook De Blauwe As: een vaarroute die je van Almere Haven, dwars door het centrum naar het Markermeer brengt. Onderweg valt er werkelijk van alles te zien en te beleven.
Lees het verhaal

Categorieën