Almere Centrum heeft een nieuwe website. Eentje die bezoekers van de stad de weg wijst in het kleurrijke centrum. De weg naar de hipste winkels, de beste eetgelegenheden en de gezelligste pleintjes. Lifestyle Almere ging op pad om de mobiele versie van de website te testen in het centrum van onze stad.
Lees het verhaal
Jarenlang heb ik genomen, nu is het tijd om te geven Sommige BN’ers wonen in Almere. Andere groeien er letterlijk mee op. Denise de Haan bijvoorbeeld. Op haar twaalfde opende de kabelbaan op het Weerwater. Vijftien jaar later is ze meervoudig wereldkampioen wakeboard. Aan Lifestyle Almere vertelt ze openhartig over vallen en opstaan. En over de moeilijkste jump van haar leven: de sprong over het zwarte gat aan het eind van haar carrière.
Lees het verhaal
Lef bestaat in vele soorten en maten. Maar het ultieme lef is dit: dingen in je mond stoppen, kauwen en doorslikken, waarvan al je instincten schreeuwen dat ze daar niet thuishoren. Waarom dan tóch?
Lees het verhaal
Aantrekkelijk voor internationale bedrijven In de vorige LA vertelden we over onze zusterstad Shenzhen aan de zuidkust van China. Wij hebben een strategische alliantie met een vreemde cultuur aan de andere kant van de wereld. Om de Almeerse economie te versterken, willen we graag meer grote bedrijven. Bijvoorbeeld uit Shenzhen. De vraag is: willen die bedrijven dat ook? En wat maakt onze stad aantrekkelijk voor internationale bedrijven?
Lees het verhaal
Kinderkamers zijn bij uitstek geschikt om statements te maken. Uitbundige prints, speelse illustraties, een mix van materialen en (knal)kleuren. Alles kan! Het is een kwestie van lef tonen. Combineer bijvoorbeeld harde met zachte kleuren. Lieve meisjestinten als roze en mintgroen krijgen een boost door antraciet toe te voegen. Zo maak je een kamer romantisch en stoer tegelijk.
Lees het verhaal
Iedereen beleeft zijn tuin op eigen wijze. De een wil lekker zitten in een nette, opgeruimde ‘tuinkamer’. Graag met een muziekje op de achtergrond, en een tijdschriftje erbij. De ander ontspant juist door gras te maaien of onkruid te trekken. De Almeerse familie Kuipers vroeg Van Raaijen Hoveniers om haar tuinwensen te realiseren. En dat pakte prima uit!
Lees het verhaal

Categorieën