Beauty & Fashion Facts

In: Overig | Editie:

Almeers modeatelier in de lift

De tassen van Atelier 1332AT zijn duurzaam, superhip en je kunt ze – als alles goed gaat – straks op tal van plekken in Nederland aanschaffen! Het atelier wist namelijk een stand te bemachtigen op De Modefabriek in Amsterdam RAI, hét platform om je als merk te presenteren aan de professionals in de modewereld. Campus4Talent, waar Atelier 1332AT deel van uitmaakt, is sowieso goed bezig. Binnenkort starten zij met een nieuwe modeopleiding in Almere Buiten. www.1332at.nl en www.campus4talent.nl

Lifestyle Fabriek

Yes! Dit voorjaar openen drie nieuwe modewinkels in Almere Centrum hun deuren! Onderscheidende winkels, kunnen we wel zeggen. Allereerst is er Hard Bitten & The Others (Schutterstraat 46), een conceptstore waarin skatewereld, fashion, lifestyle, kunst en cultuur elkaar ontmoeten. Big Dream (Stadhuisplein 25) is een trendy modezaak voor een maatje meer, en Maisie (Stadhuisstraat 9) is een nieuwe shop vol verrassende fashion. Kijk, dáár gaat ons hart sneller van slaan. Winkels die het verschil maken in de stad!

Flitsend de zomer in

Heb je genoeg van al die ontsierende stoppels en vervelende scheerbeurten? Dan is VPL (Variable Pulsed Light) wellicht iets voor jou! Bij dit ‘flitsen’ worden korte lichtflitsen op de huid afgegeven, die doordringen in het pigment van de haren.
De hitte vernietigt de haarzakjes en zorgt voor blijvend gladde benen, oksels, bikinilijnen en bovenlippen. De methode is veilig en vrijwel pijnloos. De flitsen voelen aan als een elastiekje, dat tegen de huid aan komt. In Almere kun je je onder meer laten behandelen bij Onthaarstudio Flaz. Hun apparaat is ook geschikt voor mensen met een donkere huid.

www.flaz.nl

Investering voor zomer 2015

Natuurlijk lopen we deze zomer allemaal het liefst met beauty’s van voeten over het strand. Helaas kun je niet 1-2-3 die lelijke kalknagels laten verdwijnen. Beauty&Footzz introduceert nu de Fox Laserbehandeling. De Fox IIII laser geeft impulsen die drastisch de schimmelkolonie vernietigt, terwijl het omliggende weefsel niet wordt aangetast. Na acht weken is het eerste gedeelte van de schone, heldere en sterke nieuwe nagel al te zien. En na zes tot negen maanden is de kalknagel volledig uitgegroeid.

In Almere zijn we koploper online fashion shoppen!

Als het om fashion gaat, shoppen wij in Almere het meest online. Meer dan welke andere Nederlandse stad dan ook! Dat blijkt tenminste uit de Top-10 die Klarna, een aanbieder van achteraf betaaloplossingen voor webwinkels, heeft samengesteld op basis van geanonimiseerde gegevens. In 2013 shopten Nederlanders voor 10,6 miljard euro online. De online fashionmarkt groeide met zeventien procent ten opzichte van 2012.

De top 10

 

  1. Almere
  2. Groningen
  3. Breda
  4. Enschede
  5. Tilburg
  6. Eindhoven
  7. Rotterdam
  8. Den Haag
  9. Amsterdam
  10. Utrecht

Almeerse salon in prestigieuze Coiffure Award

De Coiffure Award is een internationale kapperswedstrijd, waarbij trendsettende creaties en out-of-the-box denken centraal staan. Na zeven jaar zwoegen wist eindelijk weer een Almeerse kapper door te dringen tot die elite op het terrein van haarfashion. De eer gaat ditmaal naar Ismahan Obenali van Queens Hairstyling uit Almere Buiten. Zij zond vier spectaculaire creaties in en legde beslag op een welverdiende plek in de Top-10, in de categorie Noord-Holland/Flevoland. Knap gedaan!

www.queenshairstyling.nl