Nathalie Rooze

Als kind was ik altijd al bezig met taal. Toch duurde het nog best lang voordat ik besloot om van schrijven ook mijn beroep te maken. Uiteindelijk richtte ik in 2005 mijn eigen tekstbureau op. 

Als tekstschrijver werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder een groot aantal Almeerse organisaties. Sinds ik voor Lifestyle Almere schrijf, heb ik de stad nog beter leren kennen. Er gebeuren hier zoveel mooie dingen: het is elke keer weer een feestje om daarover te mogen schrijven!

Volg Nathalie:

Website

Verhalen van Nathalie Rooze

Toen Rinske Roem zich voor het eerst overgaf aan een yoga retreat, wist ze niet dat ze vijf jaar later haar eigen yogastudio zou runnen. Terwijl ze op Ibiza op haar yogamat lag, wist ze één ding echter wél: dit is het begin van een mooie reis.
Lees het verhaal
Met maar liefst 440 km aan vrijliggende fietspaden is Almere een ideale fietsstad. Dat je in onze strakvlakke polderstad ook perfect uit de voeten kunt op je mountainbike, ligt misschien wat minder voor de hand. Toch zijn er hier een paar uitdagende mountainbikeroutes, waar je flink wat hoogtemeters kunt maken. Visit Almere zet de mogelijkheden op een rij.
Lees het verhaal
Veerkracht. Voor bedrijven was die eigenschap nog nooit zo belangrijk als nu. Niet zo gek dus, dat de verkiezing voor de onderneming van het jaar 2021 het thema ‘omdenken’ meekreeg. Welke Almeerse bedrijven toonden de grootste flexibiliteit? Lifestyle Almere sprak met de winnaars én de overige genomineerden.
Lees het verhaal
Almere City FC timmert niet alleen hard aan de weg in de Keuken Kampioen Divisie, ook buiten de lijnen zijn de voetballers actief. Via Almere & the City organiseert de club tal van projecten die onze stad nóg leuker, gezonder en veiliger maken. Rabobank Almere is partner van het maatschappelijke programma. En er vloeien mooie initiatieven voort uit hun gebundelde krachten.
Lees het verhaal
De wereld staat op z’n kop. Dingen die we altijd vanzelfsprekend vonden, zijn dat plotseling niet meer. Gelukkig ontstaan er tegelijkertijd ook allerlei bijzondere initiatieven. Rabobank Almere draagt daar graag een steentje aan bij. Want samen slaan we ons hier doorheen!
Lees het verhaal
Wie kent ‘m niet, de ufo langs de A6? De Dôme, zoals het iconische gebouw officieel heet, was lange tijd het onderkomen van het Modecentrum. Sinds begin 2019 prijkt het logo van MyOffice fier op de gevel. Lifestyle Almere was benieuwd hoe deze blikvanger er van binnen uitziet en nam een kijkje.
Lees het verhaal