Het startmoment bij het Surfstrandje. De sprong in het onstuimige water van het Gooimeer. Het afzien over de lange Gooimeerdijk. Het gevloek, tien kilometer voor de finish, van zijn trainer Han… Zijn armen juichend omhoog, vlak voor het bankje voor zijn flat op de Dijkmeent. De eindstreep bij de oude sporthal. De eerste stappen naar het bakkertje na Zijn Grote Onthulling. En jaren later zijn ontboezemingen aan de nummer 2, op het terras bij Grand Café De Havenkom. Is er iémand die Almere Haven ademt, dan is het wel oud-Europees kampioen en sportfanaat Gregor Stam. In een openhartig interview deelde de triatleet alles wat LA’s Linda Graanoogst van hem wilde weten. En het werd heel persoonlijk.
Lees het verhaal
Door de komst van hoger onderwijs naar Almere kunnen leerlingen in hun eigen stad blijven na de middelbare school. Windesheim Flevoland heeft een breed aanbod aan hoog aangeschreven studies. De hogeschool mag zich verheugen in een toenemend aantal inschrijvingen. Inmiddels zijn de eerste studenten die aan Windesheim Flevoland begonnen, afgestudeerd. Lifestyle Almere sprak met aankomende én afgestudeerde studenten.
Lees het verhaal
Wist jij dat de vruchtbare Almeerse grond de mooiste en lekkerste streekproducten voorbrengt? Op diverse locaties in onze stad, zoals de Boerenmarkt, de Landgoedwinkel op Stadslandgoed De Kemphaan en Gasterij de Oostvaarders, vind je veel Almeerse streekproducten. Maar... ook bij VVV Almere in Almere Centrum kun je terecht voor een ruim assortiment!
Lees het verhaal
Een klassieke auto is niet alleen een lust voor het oog, ook is het vaak een goede investering, en altijd een waardevol souvenir uit vroegere tijden. De vraag is nu wat van een oude auto een klassieker maakt. En vervolgens: waar moet je op letten als je geld in een oldtimer wilt steken? Feit is […]
Lees het verhaal
Achter een dikke stalen deur, helemaal onderin het stadhuis wordt de geschiedenis van de stad bewaard in eindeloze rijen kartonnen dozen, gevuld met droge documenten. Maar in een hoekje achterin staan drie kasten met spullen. Een bord, een grammofoonplaat, een poppetje op een sokkel. Het zijn geschenken, trofeeën, levenloze overblijfselen van wat ooit leefde. En achter elk stuk zit een verhaal. Dit is de schatkamer van Almere.
Lees het verhaal
Vertrouwen. Je hebt ’t als kind, zonder erbij na te denken. Naarmate de leeftijd vordert, wordt vertrouwen helaas vaak lastiger. Bij Van Raaijen Hoveniers vormt het al sinds jaar en dag de basis van een goed functionerend team. De ultieme test op dat terrein? Klant zijn bij je eigen hoveniersbedrijf… Lifestyle Almere doet verslag van de tuinrenovatie - of zeg maar rustig ‘de nieuwe aanleg’ - bij Gerard en Marjan van Raaijen, thuis in Almere.
Lees het verhaal

Categorieën