Wat is dat toch met hypes? Het ene moment heb je er nog nooit van gehoord, het volgende moment heeft iedereen het erover. Zo ook fermenteren? Nee, fermenteren is meer dan dat, meer dan een modegril. Het is de terugkeer van iets authentieks. En het is helemaal van déze tijd!
Lees het verhaal
Aan het begin van je carrière staan alle deuren nog wagenwijd open. Je opleiding speelt dan een essentiële rol. Wie een goede educatie ‘zaait’, kan succes ‘oogsten’. Hogeschool Windesheim Flevoland biedt een dynamische, innovatieve en vooral inspirerende omgeving. Goed onderwijs is de basis, maar even belangrijk is, wie je begeleidt en hoe dat in z’n werk gaat.
Lees het verhaal
Kraamcadeaus voor chique mama’s Le Petit Chique is een webshop en lifestyle-blog in één. Dát is handig! De exclusieve kraamcadeaus in de webshop zijn speciaal geselecteerd door styliste en personal shopper Giljone Rijkaard en styliste Sandy Fränkel. Voor iedere fashionbewuste mama hebben zij een chique cadeau. Op de website www.lepetitchique.nl geven de twee verder handige tips en facts over de nieuwste health-, beauty- en lifestyle-ontwikkelingen op het gebied van moederschap. Een must voor modebewuste mama’s!
Lees het verhaal
Het is écht hartstikke leuk om je eigen stad opnieuw te ontdekken met een familielid dat niet uit Almere komt! Onze redacteur Mariël deed het, en rolde van de ene in de andere verrassing. Ze ontdekte dat vrijwel elk stadsdeel iets bijzonders te bieden heeft op winkelgebied. 
Lees het verhaal
Het Almeerse evenementenseizoen is weer voorbij. Een vol seizoen dat in april begon met de Veiligheidsdag tijdens de opening van veiligheidsexpo PIT aan het Schipperplein. De Doe- en Kijkdag trok veel bezoekers en Almere vierde Koningsdag uitgebreid. 2014 bracht ook veel sport- en muziekevenementen. Tijd om even stil te staan bij de meest succesvolle evenementen van het afgelopen jaar.
Lees het verhaal
Binnen zitten met de feestdagen? Doe eens gek, en vier ze voor de verandering gezellig in de tuin! Puntje van zorg: de wintertuin oogt vaak minder sfeervol dan de woonkamer. Geen nood. Met een decoratieve wintertafel kom je al een heel eind. Haal daarom je terraspotten uit de schuur, en vul ze met winterbloeiers!
Lees het verhaal

Categorieën