Beauty & Fashion Facts

In: Overig | Editie:

Kraamcadeaus voor chique mama’s

Le Petit Chique is een webshop en lifestyle-blog in één. Dát is handig! De exclusieve kraamcadeaus in de webshop zijn speciaal geselecteerd door styliste en personal shopper Giljone Rijkaard en styliste Sandy Fränkel. Voor iedere fashionbewuste mama hebben zij een chique cadeau. Op de website www.lepetitchique.nl geven de twee verder handige tips en facts over de nieuwste health-, beauty- en lifestyle-ontwikkelingen op het gebied van moederschap. Een must voor modebewuste mama’s!

Creativiteit van Almeerse bodem

Neem binnenkort eens een kijkje in de Sjopping Mol in Almere Buiten aan het Globeplein, en laat je verrassen. In deze pop-up store vind je woonaccessoires en handmade fashion van allerlei creatieve Almeerse ondernemers. Het is een tijdelijke winkel – tot begin januari in Almere Buiten – maar later pop-upt de zaak gewoon weer terug in Almere! De bonte verzameling vintage, kunst en design maakt er een vrolijke en kleurrijke boel van. Authentieke krukjes, bijzondere vazen, uniek handwerk en vintage kleding: je kunt het zo gek niet bedenken, of het is er te koop. De collecties wisselen regelmatig. Als je iets op het oog hebt, moet je het eigenlijk meteen aanschaffen. Stel je voor dat iemand anders ‘t voor je neus wegkaapt… Stichting Art Culture ondersteunt deze creatieve ondernemers uit Almere. Houd de Facebook-pagina van Sjopping Mol Almere in de gaten. Daar zie je waar en wanneer de pop-up store geopend is.

Sieraden van eigen hand

De kleurrijke sieradenlijn van de Almeerse Moïse Trustfull is er pas een jaar en hij loopt als een trein! Moïse begon met het maken van armbandjes voor haar vriendinnen, nu staat er een uitgebreide collectie van zelfontworpen accessoires op haar webshop www.bymoise.nl. Daar vind je onder meer hippe tassen, veelkleurige clutches en shawls. Deze musthaves zijn niet alleen perfect voor jezelf – creëer bijvoorbeeld een stoere custom-made armband met je eigen tekst of naam – maar ook heel geschikt om cadeau te doen!

Werken aan jezelf in de winter

Beauty zit niet alleen van buiten, maar vooral ook van binnen. Juist in deze tijd van het jaar is het belangrijk om af en toe even stil te staan bij jezelf. Om ook tijdens de hectische feestdagen lichaam en geest in balans te houden, kun je yoga- en meditatielessen bij GAIA House of Yoga in Almere Buiten volgen. Of je nou kiest voor bewustwording, kracht of ontspanning, voor iedereen is er een passende vorm van yoga. Voor de yoga-goeroes is er goed nieuws: je kunt er nu ook een opleiding tot yoga-docent volgen! 

Boost je immuunsysteem

Brrr, koud hè! Je weerstand kan best wel een steuntje in de rug gebruiken met dit soms barre winterweer. Geef jezelf daarom een vitamineboost met voedingssupplementen en lekkere smoothies! Bij Vitaminstore in Almere Stad Centrum weten ze precies wat bij jouw levensstijl en gezondheid past. Of je nu een opkikker nodig hebt voor je haar, of extra energie voor je sport, in de Juicebar blenden ze direct een overheerlijk sapje voor je. Het is ook dé plek om te ontdekken wat superfoods voor jou doen.