Beauty & Fashion Facts

In: Overig | Editie:

Fashion á la 036

Als Almere een kledingstuk was, hoe zou dat er dan uitzien? 26 Studenten van het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) geven daar antwoord op. Hun collectie TONE bestaat uit drie stukken, twee voor mannen en één voor vrouwen, en heeft een futuristische en serene look and feel. Niet gek want de ontwerpen zijn geïnspireerd door Flevoland 2020. De natuurlijke gebieden in Flevoland en de Almeerse architectuur waren belangrijke inspiratiebronnen.

Nieuwe fashion­ boetieks in Centrum

Yes! Dit voorjaar openen drie nieuwe modewinkels in Almere Centrum hun deuren! Onderscheidende winkels, kunnen we wel zeggen. Allereerst is er Hard Bitten & The Others (Schutterstraat 46), een conceptstore waarin skatewereld, fashion, lifestyle, kunst en cultuur elkaar ontmoeten. Big Dream (Stadhuisplein 25) is een trendy modezaak voor een maatje meer, en Maisie (Stadhuisstraat 9) is een nieuwe shop vol verrassende fashion. Kijk, dáár gaat ons hart sneller van slaan. Winkels die het verschil maken in de stad!

Meer Meters Mode

Wij houden van de mode van Reality. Stoere en vrouwelijke merken als Maisonscotch, Moscow en Expresso, kundig personeel en een relaxte sfeer. Wat een mazzel dat modewalhalla sinds eind februari ruim anderhalf keer zo groot is! Reality verhuisde naar één deur verder en ging van smal naar een breed, met een vloeroppervlakte van 165 m2. Ook het assortiment is uitgebreid. Je vindt er nu ook mode van YaYa, Supertrash en Bridget Daily, en verder lifestyle-artikelen en accessoires van onder meer Cowboysbag en Julidans. We’re in paradise!

Reality, Stadhuisplein 23

ZEN in Poort

Mooi, fit, gezond en in balans zijn is een streven van velen, maar blijkt vaak een moeilijke opgave. Gelukkig kan het ook simpel bij ZEN Company. Deze studio combineert gelaat- en lichaamsbehandelingen, yoga, verschillende meditatietrainingen en voedingsadvies. In een persoonlijk plan wordt gekeken naar je algehele gezondheid, persoonlijke wensen en doelstellingen. De ZEN Company geeft ook regelmatig workshops. Bijvoorbeeld over gezond eten, of over hoe je thuis een bindweefselmassage kunt doen.

www.zencompany.nl

[/highlightone]

Slank de zomer in

Met de zomer voor de deur willen we allemaal een strandproof lijf. Maar afvallen valt niet mee… Het Feelgoodpoint in Almere Filmwijk biedt uitkomst. Vier inspirerende coaches helpen je bij jouw Straight Away dieet: een maaltijdplan waarbij het draait om Milde Ketose. Doordat je weinig koolhydraten eet, verbrandt je lichaam de vetopslag optimaal. De dieetproducten bevatten alle voedingsstoffen die je nodig hebt, dus je blijft gezond en je hebt weinig last van een hongergevoel. www.feelgoodpoint.nl

[/highlightone]

Perfecte huid

Almere kent legio beauty- en kapsalons. Maar het nieuwe X Styling in Stedenwijk doet het nét even anders. Eigenaresse Anna won de Nederlandse Make-up Award in 2011 en is gespecialiseerd in make-up customizing. Denk aan foundations op maat, mineraalpoeder of oogschaduw die op jouw ogen is geblend. Erg handig voor dagelijks gebruik, bruidsmake-up of voor mensen met pigmentvlekken. Behalve voor je make-up kun je er ook terecht voor je nieuwe hairdo!

www.xstyling.nl