Beauty & Fashion Facts

In: Overig | Editie:

We hebben een winnaar!

Ontspannen, bijkomen en genieten bij de beste City Spa van Nederland? Dat kan gewoon in Almere! Qbeauty werd vorig jaar al verkozen tot beste Day- en City Spa van Nederland. En nu zijn ze provinciewinnaar in de Nationale Wellness Verkiezing! Op 16 maart wordt de grote winnaar van Nederland bekend gemaakt. Natuurlijk kun je bij Qbeauty jezelf compleet in de watten laten leggen met een speciaal all-inclusive dagje wellness. Ook leuk is om gezellig met je vriendinnen bij te komen van het koude winterweer en een dagje te ontspannen met een vriendinnen-arrangement. www.qbeauty.nl

Groot, groter, groots!

Verhuisd, maar niet verdwenen uit het straatbeeld van de Citymall in Almere Centrum Stad. Nog beter gezegd: MANGO komt groots terug! Het Spaanse modemerk opent niet zómaar een filiaal maar meteen ook het grootste, én de meest uitgebreide Flagshipstore van Nederland. Met zo’n 800 m2 kun je naar hartenlust shoppen op de uitgebreide damesafdeling, en verder kennismaken met MANGO’s nieuwe label Baby’s. Begin april kunnen wij hier ons mode-hart heerlijk ophalen!

Beauty & de wetenschap

Het klinkt als de technologie van de toekomst: een beautyproduct, ontwikkeld door de disciplines natuurkunde, scheikunde en biologie samen te brengen. Dit nieuwe serum van Chanel kwam tot stand op basis van een technologisch hoogstandje van de universiteit van Harvard: Microfluidica. Het Hydra Beauty Micro Sérum zorgt voor een beschermlaagje, dat met de huid versmelt en uitdroging voorkomt. Het werkt de hele dag verzachtend. Ook fijn: de speciale anti-oxidanten uit blauwe gember schakelen vrije zuurstofradicalen uit die voor huidveroudering zorgen. Het lijkt wel een wetenschappelijk college! Het serum kun je vinden bij Parfumerie Douglas in Almere Centrum.

Scheerbeurt voor echte mannen!

Steeds meer mannen dragen zo’n hippe baard op hun gezicht. En die moet natuurlijk goed onderhouden worden. Daarvoor ga je niet ‘gewoon’ naar de kapper, of thuis zelf met een Gilette aan de slag. Toch? Hallo, daarvoor ga je naar een echte barbier! Het is de uitgelezen plek om te genieten van een klassieke en traditionele Hot Towel Shave, uiteraard soepel gecombineerd met een koud biertje of een glas goeie whisky. Neem plaats in de authentieke Belmontstoel uit de jaren ‘50. De Barbier van Breugel in Almere Stad Centrum kent alle kneepjes van dit oude ambacht. Zo maakt hij voor de scheerbeurt gebruik van een traditioneel ‘open mes’, warme en koude doeken en de allerbeste scheercrèmes. Zodat je even later met een fris en fruitig gezicht de Barbershop weer uitstapt. www.barbiervanbreugel.nl

Rrrauw

Sinds halverwege maart zit G-star Raw – met zijn jeansware voor mannen en vrouwen – in het centrum van Almere. In het oude hoekpand van de recentelijk verhuisde Mango aan de Schutterstraat, is er voor de denimliefhebber 252 m2 aan fashion beschikbaar van dit superstoere merk. De inrichting van het pand is een verhaal op zich. De industriële en moderne look met rauwe materialen en kleuren voert de boventoon in de iconische, hoge façade.