Femke Kamps

Verhalen van Femke Kamps

We rennen, vliegen en hollen heel wat af vandaag de dag. Daarom is het heerlijk om af en toe een verwenmoment voor jezelf in te ruimen. De beste binnenstad van Nederland herbergt een paar verwenwinkels, die innerlijke en uiterlijke zorg tot kunst hebben verheven. We nemen je graag mee naar Cream Beauticians, Lifestyle Salon & Spa en Rituals.
Lees het verhaal
Het centrum van Almere is heerlijk ruim opgezet en heeft Europese allure. Er zijn mooie en kleurrijke winkels met een breed en veelzijdig aanbod. En uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland… De ondernemers in Almere Centrum verdienen een grote pluim. Lifestyle Almere nam een kijkje achter de schermen van vier opmerkelijke Almeerse zaken: Dunkin’, Norah, Only for Men en IJspressi.
Lees het verhaal
Wie voor het eerst in Almere Centrum komt, kijkt z´n ogen uit. De prachtige architectuur, de verscheidenheid aan winkels, de ruime opzet: het voegt allemaal toe aan de internationale allure van de stad. Niet voor niets draagt ons stadscentrum trots de titel ‘Beste Binnenstad’. Naast vestigingen van belangrijke ketens vind je er ook leuke zelfstandige winkels, waar je nog een praatje kunt maken met bevlogen eigenaren. We nemen je graag mee naar bloemenzaak Villa Blossom, Woonaccessoireswinkel Kaky, bakkerij Dekker en Winkler en sigarenzaak La Casa del Habano.
Lees het verhaal
‘Wat je van ver haalt, is goed’, beweert een Nederlands spreekwoord. Ver is bijzonder, zo is de achterliggende gedachte. Nou, dan is het op z’n minst handig om voor zo’n bijzondere beleving je eigen stad niet eens uit te hoeven… Wandel door ons centrum en het voelt alsof je in het buitenland verzeild bent geraakt: het is ‘on-Nederlands’ groot, het is hedendaags uitdagend en er hangt altijd een vakantiesfeer. Onlangs oordeelde een onafhankelijke jury dat wij de Beste Binnenstad hebben. Een titel die we twee jaar lang trots mogen voeren.
Lees het verhaal