Chefkok Robert Kranenborg kennen we als leading man in RTL5-shows als Over de Kook en Topchef. Zijn oordeel over de gerechten die hij voorgeschoteld kreeg was altijd uitermate kritisch. Soms zelfs genadeloos. Hard? Arrogant? Als argeloze televisiekijker zou je dat haast denken. Totdat je beseft dat het Robert persoonlijk was die de moderne keuken in Nederland heeft geïntroduceerd. En dat hij geen celebrity is die kan koken. Juist het omgekeerde.
Lees het verhaal
We schreven het al in de vorige editie. Onze stedenband met Shenzhen werd in juni in China geformaliseerd. Burgemeester Jorritsma ondertekende er een samenwerkingsovereenkomst. Dat moet Chinese investeringen en samenwerking bij stedelijke ontwikkeling opleveren. En mogelijk is er een rol voor de Chinezen in de ontwikkeling van onze Green City.
Lees het verhaal
Kigelia Lichaam en Geest is een praktijk voor beauty en massage, therapie en natuurgeneeskunde. De holistische praktijk combineert verschillende disciplines. Nieuw is hun behandeling tegen huidveroudering: een afgestudeerd orthomoleculair therapeut test het lichaam op het aantal antioxidanten (stoffen die veroudering tegengaan) en het aantal ages (stoffen die veroudering juist veroorzaken). Deze test is het uitgangspunt voor een advies en verdere behandelingen voor lichaam of gezicht. Zo wordt veroudering van buiten en van binnen tegengegaan. De praktijk is gevestigd in de Hoekwierde in Almere Haven. www.kigelia.nl
Lees het verhaal
Wat begon als een A4’tje met woonwensen groeide uit tot een smaakvolle villa met internationale allure. Niet op Ibiza, maar gewoon in Noorderplassen West. Voor dit veelomvattende project kozen bewoners Erwin en Debbie Stahlberg voor samenwerking met Almeerse leveranciers. Tot ieders tevredenheid.
Lees het verhaal
Na 20 jaar was de familie van Leijen hun tuin zat. Hoe ze zelf ook hun best deden, het bleef een rommelig allegaartje. Tijd om een professional in te schakelen. De keuze voor Van Raaijen Hoveniers bleek de juiste. Nu geniet de familie elke dag van een prachtige ‘buitenkamer’ die precies aan hun persoonlijke smaak en wensen voldoet. 
Lees het verhaal

Categorieën