Raymond Weil bezorgt je de tijd van je leven

In: Overig | Editie:

Tekst:

Raymond Weil is één van de weinige onafhankelijke familiebedrijven die elegante, verfijnde horloges voor mannen en vrouwen produceren. De Zwitserse organisatie bestaat veertig jaar en staat momenteel onder leiding van Elie Bernheim, kleinzoon van de oprichter. Raymond Weil opereert vanuit Genève en innoveert voortdurend om haar status als toonaangevende leider binnen de Zwitserse uurwerkindustrie te handhaven.

Raymond Weil profiteert al veertig jaar van eeuwenlange, zorgvuldig overhandigde kennisoverdracht op het terrein van uurwerkvervaardiging. Precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, elegantie en technische kennis van materialen zijn belangrijke kernwaarden die Raymond Weil hanteert om het prestigieuze Swiss made-label te mogen voeren. De nieuwe Shine-serie past hier perfect bij. De collectie is super elegant, en dus speciaal voor vrouwen. De modellen hebben ook een gepatenteerd systeem – door het bedrijf ontwikkeld – om de meegeleverde extra satijnleren band in een handomdraai aan te kunnen brengen.

Sinds het prille begin heeft Raymond Weil al een grote affiniteit met muziek en kunst. De Zwitserse uurwerkmaker componeert uurwerken zoals muzikanten hun meesterwerken, en demonstreert haar artistieke invloeden middels diverse collecties. Het ligt dan ook voor de hand dat er af en toe een duidelijke connectie is: Maestro, Nabucco, Tango en Toccata. Muziek en kunst drijven de creativiteit van het merk en vormen ook het kloppende hart van de partnerschappen met beroemde artiesten, iconische muzieklabels, toonaangevende concerthallen, award uitreikingen en muziekgerelateerde liefdadigheid. Een paar van die partners zijn The Beatles, Sinatra, Universal Music Group, Brit Awards, Gibson en Royal Albert Hall. Actrice Katheryn Winnick, bekend van de hitserie Vikings, is ambassadrice van en draagt trots de nieuwe Shine. Wil jij dat ook? Je vindt Raymond Weil exclusief bij Ton Groenhuizen Juweliers in Almere (www.groenhuizen-juwelier.nl). Registreer je eigen Raymond Weil op The WEIL Club, en geniet van vele voordelen, waaronder een derde jaar internationale garantie én een online muziekdienst van Universal Music.