Smakelijk eten

In: Onderwijs | Editie:

Tekst:

Ooit genoten van een bijzonder drie- of viergangen diner, bereid door leerlingen? Op dinsdag- en donderdagavond prikkelen de leerlingen van het Oostvaarders College, één van de scholen van de Almeerse Scholen Groep, graag de smaakpapillen van fijnproevers. Deze leerlingen koken en werken in en voor een heus restaurant: Restaurant Try Out.

Restaurant Try Out is het sfeervolle restaurant van het Oostvaarders College in Almere Buiten. Het restaurant is op dinsdag en donderdag geopend en iedereen kan na reservering een avond genieten van een uitstekend drie- of viergangendiner, bereid en geserveerd door leerlingen Consumptieve Techniek van de school.

Op deze manier leren de leerlingen praktische vaardigheden in een echte situatie. Uiteraard krijgen de leerlingen bij het bereiden van de diners begeleiding van professionele en vakbekwame docenten.

U bent van harte welkom om zelf te komen genieten en te oordelen over deze culinaire talenten van morgen! Vooraf reserveren is wel verplicht. Arriveren uiterlijk 17.30 uur in het restaurant. De gasten beginnen allemaal op ongeveer dezelfde tijd aan het diner. Het is dus niet zo dat men op elk gewenst tijdstip aan kan komen. En geloof ons, Lifestyle Almere heeft het met eigen mond geproefd: het is zeer de moeite waard! Smakelijk eten.