Lekker lunchen – Food lovers opgelet

In: Overig | Editie:

Tekst:

Vaarwel kleffe boterhammen met pindakaas in een plastic doosje. Goodbye gebutste banaan. Hello lekker lunchen in de stad! Lifestyle Almere stelt met genoegen vast dat de lunch steeds meer aandacht krijgt. We gunnen het onszelf om ook tijdens een drukke dag de tijd te nemen voor een verwenmoment. Bij deze adresjes ben je verzekerd van snelle service, een vers en gevarieerd aanbod, prima prijsjes én een liefdevolle bereiding…

Saporito 

De naam staat voor ‘lekker’, maar Saporito is veel meer. Hier is alles erop gericht om een oase van rust en weldaad te bieden, te midden van de gehaaste wereld waarin we leven. De producten zijn tijdloos en variëren van luxe belegde broodjes en échte Italiaanse koffie, tot een simpele appel. De kwaliteit is constant. Tegelijkertijd is de service supersnel, en wordt er actief meegedacht met de wensen en behoeften van klanten. Saporito bezorgt lunches op locatie, en biedt cateringservice op maat voor meetings en events. Saporito is elke werkdag geopend. Vanaf 6.00 uur staan eigenaren Ron en Karina klaar om met hun uitzonderlijk lekkere broodjes en koffie, dat o-zo-fijne en vaak broodnodige rustpunt te verzorgen in de drukke dagen van hun klanten.  

Bakkerij Bart Almere Haven

Bij Bakkerij Bart val je met je neus in de boter. Het aanbod belegde broodjes en lekkere drankjes is zo divers dat je hier altijd iets anders kunt lunchen. Naast belegde broodjes vind je hier allerlei verse broodproducten voor thuis, warme en koude snacks, maar ook diverse zoetigheden en vers banket. Bij Bakkerij Bart krijg je gegarandeerd verse producten, een snelle service en volop keus. Deze vestiging van Ad en Debora Balfoort is een begrip in de buurt, en staat bekend om de fijne sfeer en vriendelijke medewerkers. Of je nu kiest voor een broodje gezond, een ruim belegde Panini of een heerlijk saucijzenbroodje; je loopt beslist blij de deur uit. Bring it on, busy afternoon!

Tante Truus (Triade)

Veelzijdig en verrassend. Dat is Tante Truus. Gastvrijheid, oog voor comfort en een prettige veelzijdigheid qua aanbod gaan hier naadloos samen met maatschappelijke betrokkenheid. Voor rolstoelen en buggy’s ligt de loper uit, kids kunnen terecht in een fijne speelhoek, en mensen met een beperking maken deel uit van het bevlogen  team. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen en voor culinaire avonturiers staat er een bordje sprinkhanen klaar. Tante Truus ligt midden in de stad, staat bekend om de zelfgemaakte appeltaart, en serveert fijne lunchgerechten. In de lunchroom kun je bovendien terecht voor typisch oudhollands snoepgoed zoals kauwgomballen, kaneelkussentjes, zoethout, wijnballen en duimdrop.