Meer stappen voor Almere

In: Maatschappij | Editie:

Growing a better world together

Met deze missie stelt de Rabobank zich opnieuw voor aan de wereld, en neemt de bank een unieke positie in. De Rabobank wil opstaan voor grote maatschappelijke issues. Zowel op wereld- als op lokaal niveau. Daarom gaan wij ook gewoon door met onze lokale campagne ‘Meer stappen voor Almere’. We doen het niet alleen, maar altijd met elkaar. Growing a better world together. Dat is de Rabobank.

Stimuleringsfonds

Met het stimuleringsfonds steunt onze bank projecten die de maatschappelijke omgeving van Almere bevorderen. In 2017 ontvingen diverse organisaties een donatie uit dit fonds. Ligt er bij een vereniging of stichting een sociaal, cultureel of duurzaam-economisch project op de plank, kijk dan op onze website naar de mogelijkheden voor een donatie uit het stimuleringsfonds. Een commissie beoordeelt elk kwartaal de aanvragen.

Week van de coöperatie

De week van de Coöperatie was voor de rabobank een week vol activiteiten, met als hoogtepunten de Coöperatiedag in Bedrijf en de uitreiking van de cheques van de Clubkas Campagne.

Oranje sneakers

Medewerkers verruilden tijdens de Coöperatiedag in Bedrijf hun werkplek in het bankgebouw voor de werkvloer van één van hun klanten. Zij zetten mooie en bijzondere stappen voor Almere en voor zichzelf. Op hun oranje sneakers stapten zij een winkel, een kantoor of een bedrijf binnen om een dag lang mee te helpen.

Donatie voor 79 clubs

De Rabobank verdeelde 50.000 euro over 79 Almeerse verenigingen en stichtingen, die meededen aan de Rabo Clubkas Campagne. Leden van rabobank Almere brachten hun stem uit op hun favoriete clubs.
De volledige uitslag is terug te lezen op www.rabobank.nl/almere.

Meer weten over deze activiteiten? Kijk op www.rabobank.nl/almere