Samenwerken met Lifestyle Almere

Interesse om samen te werken of wil je een tip met ons delen? Leuk!

Mogelijkheden

Branded content

Publiceren van unieke en relevante content met als doel onze lezers en volgers te informeren, enthousiasmeren en activeren (kennis, houding, gedrag). Primair Nederlandstalig, maar uiteindelijk ook Engelstalig als de Internationale editie weer verschijnt.

Advertenties

Advertenties zijn geschikt voor de LA wanneer deze niet actiematig zijn en bij de look en feel van een glossy passen. Liever geen tijdelijke aanbiedingen, aankondigingen van eenmalige evenementen en dergelijke. We maken een tijdloos, stijlvol magazine. Ook de advertenties moeten aan deze criteria voldoen.

Specials

Lifestyle Almere is altijd ‘in’ voor specials: 8, 16 of 24 pagina’s binnen rubrieken als mode, sieraden, health & beauty of automotive bijvoorbeeld. Zelfs special editions, een editie over één specifiek onderwerp, behoren tot de mogelijkheden. In 2020 geeft Lifestyle Almere specifieke aandacht en invulling aan de rubrieken wonen, werken, studeren en recreëren.

Bereik en Profiel

Doelgroep en leeslocaties

De doelgroep van de LA bestaat uit de Almeerder (m/v) van 20 tot 60+ met brede interesse in de stad Almere. De 10.000+ stuks die elk kwartaal van de pers rollen bereiken veel meer dan dit aantal lezers. De LA ligt op ruim 450 leeslocaties in Almere, van banken en kantoren tot de horeca, ziekenhuizen etc. Gemiddeld gaat één LA door 7 paar handen. De naamsbekendheid is bijzonder hoog.

Onze lezers en volgers bevinden zich vooral in de doelgroep inwoners van Almere, gezinnen met kinderen, senioren en internationals. Hoewel jongeren steeds meer bladen lezen, is hier nog een slag te slaan voor Lifestyle Almere. Onder onze lezers en volgers zitten overigens veel ondernemers / bedrijven, mede door de Internationale editie.

Partners

logo PGN
Tweak-logo-2015-klein