Beleef de lancering van de 38e editie met Ali B

In: Nieuws

Het was spannend in vele opzichten, de lancering van de 38e editie van Lifestyle Almere op dinsdagmiddag 18 augustus bij restaurant de Kapitein aan de Noorderplassen. Eigenlijk besloten we pas op het laatste moment om er een bijeenkomst in de buitenlucht van te maken. Want ja, ook wij volgen de richtlijnen. En zou ons covermodel echt aanwezig zijn? Nou, beloofd is beloofd bij Ali B, dus natuurlijk was hij er. Het werd een supersfeervol feestje. Alles klopte: de locatie, het weer, de muziek, de mensen … Beleef het mee en bekijk de aftermovie, gemaakt door Andy Midside.

10 jaar Lifestyle Almere

Afgelopen weken was het al een beetje uitgelekt. Hoewel, als je Lifestyle Almere al langer volgt, dan wist je het al: we bestaan 10 jaar. Ze zijn voorbij gevlogen. Want wat gebeurt er veel in Ally, en wat is er veel te vertellen over de eeuwig jongste stad van Nederland! Ter ere van 10 jaar Lifestyle Almere hebben we de website flink aangepakt: de verhalen uit inmiddels meer dan 20 edities – van de 38 – staan nu online.

Het magazine zal altijd blijven. Almere is een stadsglossy waard die je overal tegenkomt en kunt lezen. De website is ons ‘archief’. Zodra er een nieuwe editie in print verschijnt, staan de verhalen uit de voorgaande editie online. Zo hoef je geen enkel verhaal te missen. Als je je abonneert op onze nieuwsbrief, dan blijf je ook tussendoor op de hoogte van wat er speelt. Doen!