Buitenfestival

In: Doemere | Editie:

Dit jaar organiseert DoeMere voor de vierde keer het BuitenFestival in DoeMere. Dit jaarlijks terugkerende festival is gericht op de belangrijkste doelgroep van DoeMere, gezinnen uit Almere met jonge kinderen.

Gratis evenement

Voor zowel volwassenen als kinderen is er van alles te doen. De winkels van DoeMere laten zich tijdens dit festival zien, door allerlei activiteiten aan te bieden. DoeMere bestaat dit jaar 30 jaar en pakt deze keer groots uit.

DoeMere 30 jaar

Op 5 juni 1988 werd DoeMere feestelijk geopend. 30 jaar later is DoeMere nog altijd een begrip in de regio. Ook bezoekers uit ‘t Gooi, Lelystad en omgeving komen anno 2018 naar de grootste woonboulevard van Flevoland.

KidsProof

DoeMere viert het feest samen met het KidsProof festival dat ook op zaterdag 19 mei in het aan­liggende Buitenmere wordt gehouden.

Wat ga jij doen?

Zelf een graafmachine besturen, een rondje op een echte Segway, lasergamen of meedoen aan één van de vele workshops? Er is op zaterdag 19 mei heel veel te beleven en doen in DoeMere en Almere Buiten Centrum! Wil je alle activiteiten bekijken, ga dan naar: doemere.nl/buitenfestival