De wintereditie is uit!

In: Nieuws

Hij is er! De wintereditie van Lifestyle Almere! Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: iedereen is anders. En … toch óók gelijk. De wereld waarin wij wonen en werken wordt steeds inclusiever. Iemand – of een groep mensen – buitensluiten is er niet meer bij. En terecht. ‘Gelijk’ is het thema van deze Lifestyle Almere. Het duikt in meerdere gedaanten op in veel van de artikelen die je tegenkomt.

We hebben een exclusief interview met wethouder Julius Lindenbergh, gaan op ontdekkingstocht door Haven, komen tot nieuwe inzichten bij Windesheim en leren een bakker kennen, die brood zag in Almere.

Je wilt interviews en artikelen, die je oprecht informeren en waar je écht iets aan hebt? Gelijk heb je. Sterker nog, je krijgt ’t van ons! Op een prachtig presenteerblaadje. Samen met allerlei andere verhalen en bijzonderheden over onze stad, de jongste van Nederland.

Ons covermodel, Fadi Yassin, is trots én bescheiden. Hoe hij zelf aankijkt tegen zijn succes als ondernemer in Almere Buiten, daar kom je nauwelijks achter. Eigenlijk laat deze innemende man het liefst zijn product voor zich spreken. Eén ding is wél overduidelijk: de liefde tussen hem en Almere gaat nooit meer over.